Pasiuni, sentimente, simpatii

miercuri, 11 septembrie 2013

Colegii si prietenii din copilarie

Cand eram mici iubeam plastilina si mingea la fel ca si tiparele. Aveam conceptii de mici dar si principii. Nu de putine ori dadeam verdicte vis-a-vis de colegii de joaca sau prieteni. Cine plangea odata devenea plangaciosul, cine scapa un part era poreclita basinica, altul care pierdea mereu cheile i se spunea butucel, pana si cel care purta ochelari era poreclit aragaz cu patru ochi. Nu mai amintim de cei care purtau aparat dentar sau cine ramanea pe margine la fotbal. 
Radem sau nu, dar dupa 25-30 de ani, recunosc ca nu stiu dupa nume... pe niciunul. Dar dupa porecle reusesc sa mi-i amintesc pe toti...



Poza anului

National Geographic a anuntat fotografia castigatoare ca si aleasa vizitatorilor pentru anul 2012, acoperind cele 3 teme cerute: natura, oameni, locuri. National Geographic a primit pentru acest concurs 22.000 poze din peste 150 de tari. Aceste poze au fost supuse testului de creativitate si calitate fotografica, de catre un grup de experti in documentare si filmari pentru National Geographic. Aceasta tigroaica din 

Indochina 

a fost fotografiata de Ashley Vincent, castigatorul celor 10.000$ pusi in joc, plus o excursie la sediul National Geographic din Washington D.C. 
Pacat ca pare foarte photoshop-ata...


marți, 10 septembrie 2013

Noul LIDL... undeva aproape de tine

Incepand de anul acesta, cei care se simt singuri, retrasi, izolati de societate sau plecati in sihastrie, se pot bucura de produsele proaspete, ieftne si bune de la LIDL. Binecunoscutul brand nu mai conteneste cu deschideri noi de magazine. Astfel purtatorii de sacosi si pungi de plastic se pot aventura, pe drumul croit prin munte, special pentru noua locatie a magazinului. Pentru zecile de produse la oferta consultati catalogul Lidl Cuca Mãcãii.


KFC-ul e de vina

KFC este un restaurant care a aparut pentru a inteti conflictul dintre oameni si sarmanele patrupede. Pentru a va convinge, am sa va povestesc ce mi s-a intamplat intr-o zi de criza.

Sunt un mare amator de reclame, chiar sunt deranjat cand acestea sunt intrerupte de cate un film sau emisiune. Dar am apucat sa vad noua reclama cu aripioare picante de la KFC. Hamesit si cucerit de imagini, am alergat la primul KFC sa-mi satisfac acerba fantezie. Am comandat o punguta cu aburindele si crocantele aripioare, nici nu mai stiu daca le-am platit pentru ca am fugit spre casa pentru a mai prinde odata reclama televizata. Dar intamplarea face ca la prima curba am alunecat cu pachetelul in fata unui catel care parea si el sedat de mirajul aripioarelor. A iesit o cafteala cu batai de falca mai rau ca la meciul cu Ungaria. Ne-am muscat, ne-am alergat si in final am cedat. Rugamintea este sa ma ajutati sa gasesc aceasta bestie cu patru picioare care mi-a distrus visul. Trebuie prins si eutanasiat pentru a proteja clientii acestui restaurant de capricii. Iata si poza bestiei


Cum sa va feriti de trasul de par

Pentru a evita trasul de par, va recomand cateva trucuri:

- cand dormiti purtati blugi sau macar ceva sa aiba curea
- daca se intampla sa uitati de blugi, purtati macar o 'caciulita'
- cand simtiti presiune din partea partenerului, incercati sa-i distrageti atentia cu alte jucarii
- discutati sincer cu partenerul cat de caldut si de bine va simtiti infofolita
- dupa primul tras de par e bine sa puneti capat... odata tras, nu stiu ce sa zic...
- in cazul in care e prea mic, puteti sa luati din varfuri si sigur creste mai mult
- atunci cand il puneti pe bigudiuri, nu spuneti celor apropiati. Sunt aspecte de igiena personala

Succes!


Omleta de burlac

Prepararea omletei de burlac se face in felul urmator:

1. Deschizi frigiderul
2. Te scarpini la oua
3. Inchizi frigiderul

luni, 9 septembrie 2013

Sinceritatea ne omoara

Suna telefonul intr-o sambata.
Barbatul:
"-Daca e pentru mine nu sunt acasa!"
Nevasta raspunde:
"-E acasa."
Barbatul:
"-Ce ti-am spus, femeie????"
Nevasta:
"-Era pentru mine!"


Stiri de la Wimbledon

Pe parcursul renumitului turneu de tenis, toate fetele s-au simtit libere sa-si sustina favoritii. ATENTIE!! Urmatoarea imagine va poate afecta emotional, din cauza ca meciul s-a terminat chiar mai devreme, sportivii motivand ca nu puteau juca in 3 picioare.


Protest spontan

Politia romana a descoperit in trafic mai multi cetateni nemultumiti de modul in care ne este condusa tara. Acestia si-au etalat indignarea printr-un protest spontan la vederea organelor de ordine.

O zi fara internet



Azi nu am avut internet cateva ore bune. Nu am avut de ales si am petrecut timpul alaturi de familia mea pentru a ne cunoaste mai bine. Sunt simpatici, par niste oameni de treaba ;)